Elektrostimulator Endomed 482

Endomed 482, proizvođača Enraf-Nonius, je napredni elektroterapijski uređaj za zahtjevne slučajeve. Ima dva kanala i sve uobičajene nisko- i srednjefrekventne struje. Uz jednostavno korištenje i bez stresa za pacijente, predstavlja odličnu alternativu lijekovima. Touch-screen sučelje i bogata knjižnica tretmanskih protokola čine ga praktičnim i učinkovitim izborom. Uređaj se može nadograditi Vacotronom 460 za olakšanu primjenu vakuumskih elektroda.

  • Ublažavanje bolova i stimulacija mišića bez nuspojava. Dijagnosticiranje kvalitete tkiva putem diferenciranih odgovora na stimulaciju
  • 42 znanstveno utemeljena protokola s prikazom anatomskih lokacija i uputama za tretman
  • Mogućnost korištenja kod kuće ili u klinici, neovisno o priključku na struju
  • Zaslon otporan na ogrebotine
  • Visokokvalitetan prikaz postavki i programa iz svih kutova
  • Jednostavno upravljanje putem intuitivnog i korisnički prijaznog sučelja
  • Lagan i prijenosan uređaj, jednostavan za nošenje
  • Optimizirani izbornici za brzu i logičnu primjenu. Potpuno specifičan rad za patologiju u tri koraka
  • Spremanje vlastitih protokola prema osobnim kriterijima
Endomed 482 je napredni elektroterapijski uređaj dizajniran za zahtjevne terapeute. Njegova primjena uključuje ublažavanje bolova i stimulaciju mišića bez nuspojava, kao i dijagnosticiranje kvalitete tkiva putem diferenciranih odgovora na stimulaciju. Ovaj uređaj nudi 42 znanstveno utemeljena protokola koji uključuju prikaz anatomskih lokacija i upute za tretman, što osigurava sigurnu i učinkovitu terapiju. Jedna od ključnih prednosti Endomeda 482 je njegova mogućnost rada na bateriju, što omogućuje prijenosno korištenje kod kuće ili u klinici, neovisno o priključku na struju. Uređaj je opremljen TFT zaslonom otpornim na ogrebotine koji pruža visokokvalitetan prikaz postavki i programa iz svih kutova. Šareni dodirni zaslon čini upravljanje jednostavnim i intuitivnim, slično kao kod modernih pametnih telefona. Endomed 482 je kompaktan i stilski uređaj, lagan i jednostavan za nošenje, što ga čini idealnim za terapeute u pokretu. Optimizirani izbornici omogućuju brzu i logičnu primjenu, omogućujući potpuno specifičan rad za patologiju u samo tri koraka. Uz to, uređaj omogućuje programabilnost, omogućujući spremanje vlastitih protokola prema osobnim kriterijima. Uređaj ima dva neovisna kanala, 36 različitih struja po kanalu, 42 preprogramirana protokola koja su grafički podržana, i više od 1000 programabilnih pozicija. Endomed 482 je izvrsna alternativa lijekovima, pružajući sigurnu, neinvazivnu i učinkovitu terapiju. Uređaj se može nadograditi Vacotronom 460 za olakšanu primjenu vakuumskih elektroda, čime dodatno povećava svoju funkcionalnost i praktičnost.
Napajanje / frekvencija

100 – 240 V ± 10% / 50 / 60 Hz

Dimenzije

24 x 32 x 12 cm

Uređaj sa podnožjem

24 x 30.5 x 18.2 cm

Uređaj sa Vacotronom

24 x 30.5 x 21.6 cm

Težina / sa baterijom

2 kg / 3 kg

Medicinski uređaj

+

Kanali

2 kanala

Tipovi struje

26 (po kanalu)

Predprograma

42

Pošaljite upit zaElektrostimulator Endomed 482

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Elektrostimulator Endomed 482? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!