Ultrazvuk Medisound 3000

  • Napredna ultrazvučna terapija: Medisound 3000 tvrtke Globus je profesionalni ultrazvučni terapijski uređaj namijenjen za fizioterapeutske ordinacije, bolnice i kućnu upotrebu.
  • Raznovrsni programi liječenja: Nudi 49 specifičnih terapijskih programa za tretmane tendonitisa, prijeloma, kroničnih bolesti zglobova, mišićnih ozljeda i više.
  • Dvojni način rada: Može se koristiti s kontaktnim ručnim nastavkom ili u modu uranjanja za učinkovit tretman površinskih i dubljih tkiva.
  • Fleksibilne opcije emisije: Pruža pulsirajuću i kontinuiranu emisiju zvučnih valova frekvencija 3MHz i 1MHz s mogućnošću podešavanja ciklusa (10%-100%).
  • Kompaktni i prijenosni dizajn: Dimenzije 170x220x60 mm omogućuju jednostavno prenošenje na potrebna mjesta.
Medisound 3000 je vrhunski ultrazvučni terapijski uređaj tvrtke Globus, namijenjen upotrebi u fizioterapiji i bolničkim okruženjima. Ovaj uređaj se ističe svojim naprednim tehničkim značajkama i softverom, što ga čini specifično prilagođenim za precizno i učinkovito liječenje različitih medicinskih stanja. Uređaj dolazi s 49 specifičnih terapijskih programa koji su optimizirani za tretmane kao što su tendonitis, ozljede mišića, kronične bolesti zglobova te rehabilitacija nakon prijeloma. Sposoban je raditi u dva načina rada: s kontaktnim ručnim nastavkom za direktnu terapiju na koži ili u modu uranjanja za tretmane u tekućinama, što omogućuje pristup površinskim i dubokim biološkim tkivima. Uređaj emitira ultrazvučne valove frekvencija 3MHz i 1MHz u kontinuiranom ili pulsiranom načinu rada, omogućujući terapeutima da prilagode parametre terapije prema specifičnim potrebama pacijenata. Ovisno o potrebi, korisnici mogu podešavati ciklus emisije od 10% do 100%. Medisound 3000 dizajniran je da bude praktičan za upotrebu u kliničkim okruženjima. S preglednim zaslonom veličine 2.6″, korisnici mogu jednostavno pratiti terapijske parametre. Također, zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (170x220x60 mm) i težini od 870 g, uređaj je lagan za prenošenje i jednostavan za postavljanje u različitim radnim okruženjima. Uređaj se može koristiti s mrežnim napajanjem ili putem punjive baterije (baterija nije uključena), pružajući dodatnu fleksibilnost u smislu lokacije primjene terapije. U paketu dolazi sve što je potrebno za početak terapije, uključujući ručni nastavak, gel paket, napajanje i priručnik za korištenje, čime se osigurava sveobuhvatan i profesionalni pristup u terapiji ultrazvukom s Medisound 3000 uređajem.
Zaslon

Veličine 2,6''

Izlaz

1

Ručica

1 ručicaØ 42 mm – IP68

Snaga

3W/cm2 ± 20%

Frekvencija

3MHz i 1MHz

Emisija

Pulsirajuća, kontinuirajuća

Napon

Mrežni napon ili preko baterije (nije uključena)

Dimenzije

170x220x60 mm

Težina

870 g

Medicinski uređaj

+

Pošaljite upit zaUltrazvuk Medisound 3000

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Ultrazvuk Medisound 3000? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!