Medicinski Laser Physiolaser 500

GLOBUS Physiolaser 500 je prijenosni medicinski laser dizajniran za ubrzavanje oporavka i regeneraciju stanica. Idealno rješenje za profesionalce u zdravstvenoj industriji, nudi niz programa za rehabilitaciju, ljepotu i fitness.

Značajke proizvoda:

  • Laserska terapija s valnom duljinom 808 nm
  • Medicinski laser klase 4
  • Kontinuirana i pulsirana emisija do 10000Hz
  • Maksimalna snaga 0.5W ±20%
  • Prijenosni s punjivom baterijom i napajanjem iz mreže
  • Dimenzije: 100x160x35 mm, težina 433 g

Standardna oprema:

  • PHYSIOLASER 500 uređaj
  • Laserski ručni dio s 11 mm optikom
  • Zaštitne naočale za pacijenta i operatera
  • Sigurnosni gumb i napajanje
  • Priručnik za uporabu

Physiolaser 500 je vaš partner za brži oporavak i poboljšanu mikrocirkulaciju. Investirajte u naprednu tehnologiju i pružite svojim pacijentima najbolju njegu.

Physiolaser 500 je napredni medicinski uređaj iz GLOBUS linije za lasersku terapiju, dizajniran za profesionalce koji traže učinkovita rješenja za ubrzavanje prirodnih procesa ozdravljenja. Ovaj prijenosni uređaj koristi najnoviju tehnologiju kako bi pružio optimalne rezultate u liječenju i rehabilitaciji.

Ključne Značajke:

Physiolaser 500 koristi 808 nm valnu duljinu za duboko prodiranje u tkivo, što pomaže regeneraciji stanica i ubrzavanju oporavka. GaAIAs dioda klase 4 osigurava visoku učinkovitost i sigurnost. Uređaj nudi kontinuiranu i pulsiranu emisiju, prilagođavajući se specifičnim potrebama pacijenata, a frekvencija do 10000 Hz omogućava fleksibilne opcije terapije. Prijenosni je i radi na punjivu bateriju, s opcijom napajanja iz mreže za veću mobilnost i praktičnost. Kompaktan i lagan (100x160x35 mm, 433 g), jednostavan je za korištenje u različitim uvjetima.

Programi:

Uređaj nudi različite programe za zdravlje i rehabilitaciju, uključujući specijalizirane tretmane za liječenje upala, bolova i oporavak nakon ozljeda. Također su dostupni programi za ljepotu i fitness, s posebnim opcijama za njegu lica i tijela, poboljšanje tonusa kože i poticanje mikrocirkulacije.

Standardna Oprema:

Physiolaser 500 dolazi s laserskim ručnim dijelom (808 nm, 11 mm optika), zaštitnim naočalama za pacijenta i operatera, sigurnosnim gumbom, napajanjem i priručnikom za uporabu.
Zaslon

Veličina 2.6", pozadinsko osvjetljenje

Izvor lasera

GaAIAs dioda klase 4

Maksimalna snaga

0.5W ±20%

Kompatibilne valne duljine

808nm

Emisija

Kontinuirana i pulsirana

Dimenzije ciljnog područja

11 mm optika

Frekvencija

Do 10000Hz

Napajanje

Mreža i punjiva baterija

Dimenzije i težina

100x160x35 mm – 433 g

Pošaljite upit zaMedicinski Laser Physiolaser 500

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Medicinski Laser Physiolaser 500? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!