Medicinski Laser Physiolaser 1000

Globus Physiolaser 1000 je prijenosni medicinski laser  profesionalne linije, dizajniran za učinkovitu lasersku terapiju i ubrzanje oporavka. Idealan za zdravstvene stručnjake, ovaj uređaj kombinira snagu i prenosivost.

Značajke proizvoda:

  • Laserska terapija sa valnom duljinom 808 nm
  • Medicinski laser klase 4
  • Maksimalna snaga 1W ±20%
  • Kontinuirana i pulsirana emisija do 10000Hz
  • Dimenzije ciljnog područja 11 mm optika
  • Prijenosni s punjivom baterijom i napajanjem iz mreže
  • Kompaktne dimenzije: 100x160x35 mm, težina 433 g

Standardna oprema:

  • PHYSIOLASER 1000 uređaj
  • Laserski ručni dio s 11 mm optikom
  • Zaštitne naočale za pacijenta i operatera
  • Sigurnosni gumb i napajanje
  • Priručnik za uporabu

Physiolaser 1000 je vaš partner za ubrzani oporavak i poboljšanu mikrocirkulaciju. Investirajte u naprednu tehnologiju i pružite svojim pacijentima vrhunsku njegu.

Physiolaser 1000 je napredni medicinski uređaj iz GLOBUS profesionalne linije za lasersku terapiju. Ovaj uređaj je dizajniran da bude izuzetno moćan, unatoč svojoj kompaktnoj veličini i prenosivosti, što ga čini idealnim za zdravstvene profesionalce koji trebaju pouzdano i učinkovito rješenje za terapiju. Physiolaser 1000 koristi 808 nm valnu duljinu lasera, što omogućava duboko prodiranje u tkivo, potičući regeneraciju stanica i ubrzavajući proces ozdravljenja. Opremljen je GaAIAs diodom klase 4, koja osigurava visoku učinkovitost i sigurnost tijekom tretmana. Maksimalna snaga uređaja iznosi 1W ±20%, što omogućava snažnu terapiju za različite medicinske i kozmetičke potrebe. Uređaj nudi kontinuiranu i pulsiranu emisiju, s frekvencijom do 10000 Hz, što omogućava prilagodbu tretmana specifičnim potrebama pacijenta. Dimenzije ciljnog područja iznose 11 mm, omogućujući precizno ciljanje tijekom terapije. Physiolaser 1000 je vrlo praktičan za upotrebu, jer radi na punjivu bateriju i može se napajati iz mreže, što ga čini idealnim za mobilnu upotrebu. Kompaktan dizajn (dimenzije 100x160x35 mm, težina 433 g) omogućava jednostavno rukovanje i transport, čineći ga pogodnim za korištenje u različitim radnim uvjetima. Uređaj dolazi s različitim programima za zdravlje i rehabilitaciju, uključujući specijalizirane tretmane za liječenje upala, bolova i ubrzanje oporavka. Također su dostupni programi za ljepotu i fitness, s posebnim opcijama za njegu lica i tijela, poboljšanje tonusa kože i poticanje mikrocirkulacije. Standardna oprema uključuje PHYSIOLASER 1000 uređaj, laserski ručni dio s 808nm valnom duljinom i 11 mm optikom, zaštitne naočale za pacijenta i operatera, sigurnosni gumb, napajanje i priručnik za uporabu. Sve je to upakirano u praktičnu torbicu za jednostavan transport i skladištenje. Physiolaser 1000 je idealan partner za profesionalce koji traže učinkovito rješenje za ubrzani oporavak i poboljšanu mikrocirkulaciju. Investiranjem u ovaj napredni uređaj, osiguravate svojim pacijentima vrhunsku njegu koristeći najnoviju tehnologiju laserske terapije
Frekvencija

Do 10000Hz

Napajanje

Mreža i punjiva baterija

Dimenzije i težina

100x160x35 mm – 433 g

Zaslon

Veličina 2.6", pozadinsko osvjetljenje

Izvor lasera

GaAIAs dioda klase 4

Maksimalna snaga

1W ±20%

Kompatibilne valne duljine

808nm

Emisija

Kontinuirana i pulsirana

Dimenzije ciljnog područja

11 mm optika

Pošaljite upit zaMedicinski Laser Physiolaser 1000

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Medicinski Laser Physiolaser 1000? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!