Medicinski Laser Physiolaser 2.0

Physiolaser 2.0 je lagani i prijenosni uređaj za lasersku terapiju iz GLOBUS linije, osmišljen za učinkovito liječenje kroničnih i akutnih mišićno-koštanih poremećaja. Ovaj medicinski uređaj sadrži glavne programe koji omogućuju uspješno rješavanje upornih kroničnih stanja i akutnih patologija koje se mogu pojaviti u mišićno-koštanom sustavu. Njegov lagani dizajn i izuzetna prenosivost čine ga idealnim za profesionalce u pokretu.

Physiolaser 2.0 koristi 808 nm valnu duljinu lasera, što omogućuje duboko prodiranje u tkivo i potiče regeneraciju stanica te ubrzava proces ozdravljenja. Uređaj je opremljen GaAIAs diodom klase 4, koja osigurava visoku učinkovitost i sigurnost tijekom tretmana. Maksimalna snaga uređaja iznosi 2W ±20%, što omogućuje snažnu terapiju za različite medicinske i kozmetičke potrebe.

Ovaj uređaj nudi kontinuiranu i pulsiranu emisiju, s frekvencijom do 10000 Hz, što omogućava prilagodbu tretmana specifičnim potrebama pacijenta. Dimenzije ciljnog područja iznose 11 mm, što omogućuje precizno ciljanje tijekom terapije. Physiolaser 2.0 je vrlo praktičan za upotrebu jer radi na punjivu bateriju i može se napajati iz mreže, što ga čini idealnim za mobilnu upotrebu.

Kompaktan dizajn s dimenzijama 100x160x3 mm i težinom od samo 404 g omogućuje jednostavno rukovanje i transport, čineći ga pogodnim za korištenje u različitim radnim uvjetima. Uređaj dolazi s raznim programima za liječenje mišićno-koštanog sustava, uključujući specijalizirane tretmane za ruke i šake, koljena, stopala i gležnjeve, leđa, ramena, glavu i vrat, kao i dermatološke tretmane. Ovi programi osiguravaju sveobuhvatnu njegu i terapiju za različite dijelove tijela.

Standardna oprema uključuje PHYSIOLASER 2.0 uređaj, laserski ručni dio s 808 nm valnom duljinom i 11 mm optikom, zaštitne naočale za pacijenta i operatera, sigurnosni gumb, napajanje i priručnik za uporabu. Sve je to upakirano u praktičnu torbicu za jednostavan transport i skladištenje.

Physiolaser 2.0 je vaš idealan partner za učinkovito liječenje kroničnih i akutnih mišićno-koštanih poremećaja. Njegov napredni dizajn i tehnologija omogućuju pružanje vrhunske njege vašim pacijentima, dok kompaktna i prijenosna izvedba osigurava jednostavnu upotrebu u bilo kojem okruženju. Investiranjem u Physiolaser 2.0, osiguravate sebi i svojim pacijentima najbolju moguću terapiju laserskom tehnologijom.

Physiolaser 2.0 je prijenosni medicinski laser iz GLOBUS linije, dizajniran za učinkovitu lasersku terapiju kod kroničnih i akutnih mišićno-koštanih poremećaja. Njegov lagani i kompaktni dizajn osigurava jednostavno rukovanje i prenosivost. Značajke proizvoda:
  • Laserska terapija s valnom duljinom 808 nm
  • Medicinski laser klase 4
  • Maksimalna snaga 2W ±20%
  • Kontinuirana i pulsirana emisija do 10000Hz
  • Dimenzije ciljnog područja 11 mm optika
  • Prijenosni s punjivom baterijom i napajanjem iz mreže
  • Kompaktne dimenzije: 100x160x3 mm, težina 404 g
Standardna oprema:
  • PHYSIOLASER 2.0 uređaj
  • Laserski ručni dio s 11 mm optikom
  • Zaštitne naočale za pacijenta i operatera
  • Sigurnosni gumb i napajanje
  • Priručnik za uporabu
  Physiolaser 2.0 je vaš partner za učinkovito liječenje kroničnih i akutnih mišićno-koštanih poremećaja. Investirajte u naprednu tehnologiju i pružite svojim pacijentima najbolju njegu koristeći ovaj vrhunski uređaj.
Zaslon

Veličina 2.6", pozadinsko osvjetljenje

Izvor lasera

GaAIAs dioda klase 4

Maksimalna snaga

2W ±20%

Kompatibilne valne duljine

808nm

Emisija

Kontinuirana i pulsirana

Dimenzije ciljnog područja

11 mm optika

Frekvencija

Do 10000Hz

Napajanje

Mreža i punjiva baterija

Dimenzije i težina

100x160x3 mm – 404 g

Pošaljite upit zaMedicinski Laser Physiolaser 2.0

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Medicinski Laser Physiolaser 2.0? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!