Medicinski Laser Physiolaser 6.0

Physiolaser 6.0 je lagani i prijenosni uređaj za lasersku terapiju iz GLOBUS linije, dizajniran da bude jednostavan za nošenje i korištenje u više klinika. Ovaj uređaj pruža maksimalnu snagu od 6W, što ga čini idealnim za liječenje osteoartikularnih i mišićnih poremećaja. Njegova sposobnost brzog smanjenja boli i edema omogućava brži oporavak ozlijeđenih i upaljenih tkiva, čime se značajno poboljšava kvaliteta života pacijenata.

Physiolaser 6.0 koristi valne duljine od 808 nm i 980 nm, s opcijom korištenja 1064 nm, što omogućava duboko prodiranje u tkivo i pruža učinkovitu terapiju. Uređaj je opremljen GaAIAs diodom klase 4, koja osigurava visoku učinkovitost i sigurnost tijekom tretmana. Maksimalna snaga od 6W ±20% omogućuje snažnu terapiju za različite medicinske potrebe.

Ovaj medicinski laser nudi kontinuiranu i pulsiranu emisiju, s frekvencijom do 10000 Hz, što omogućava prilagodbu tretmana specifičnim potrebama pacijenta. Dimenzije ciljnog područja iznose 11 mm, uz opciju korištenja 22 mm optike, što omogućava precizno ciljanje tijekom terapije. Physiolaser 6.0 radi na punjivu bateriju i može se napajati iz mreže, što ga čini idealnim za mobilnu upotrebu.

Kompaktan dizajn s dimenzijama 100x167x35 mm i težinom od samo 450 g omogućuje jednostavno rukovanje i transport, čineći ga pogodnim za korištenje u različitim radnim uvjetima. Uređaj dolazi s raznim programima za liječenje mišićno-koštanog sustava, uključujući specijalizirane tretmane za ruke i šake, koljena, stopala i gležnjeve, leđa, ramena, glavu i vrat, kao i dermatološke tretmane. Ovi programi osiguravaju sveobuhvatnu njegu i terapiju za različite dijelove tijela.

Standardna oprema uključuje PHYSIOLASER 6.0 uređaj, laserski ručni dio s 808 nm valnom duljinom i 11 mm optikom, zaštitne naočale za pacijenta i operatera, sigurnosni gumb, napajanje i priručnik za uporabu. Sve je to upakirano u praktičnu torbicu za jednostavan transport i skladištenje.

Physiolaser 6.0 je vaš idealan partner za učinkovito liječenje kroničnih i akutnih mišićno-koštanih poremećaja. Njegov napredni dizajn i tehnologija omogućuju pružanje vrhunske njege vašim pacijentima, dok kompaktna i prijenosna izvedba osigurava jednostavnu upotrebu u bilo kojem okruženju. Investiranjem u Physiolaser 6.0 , osiguravate sebi i svojim pacijentima najbolju moguću terapiju laserskom tehnologijom.

Physiolaser 6.0 je lagani i prijenosni medicinski laser, savršen za profesionalce koji obavljaju tretmane u više klinika. Ovaj moćni medicinski laser sa snagom od 6W pruža učinkovito liječenje osteoartikularnih i mišićnih poremećaja te omogućuje brzo smanjenje boli i edema, što ubrzava oporavak ozlijeđenih i upaljenih tkiva. Značajke proizvoda:
  • Laserska terapija s valnim duljinama 808nm, 980nm i opcionalno 1064nm
  • Medicinski laser klase 4 sa snagom 6W ±20%
  • Kontinuirana i pulsirana emisija do 10000Hz
  • Dimenzije ciljnog područja: 11mm optika, 22mm optika (opcionalno)
  • Prijenosni s punjivom baterijom i napajanjem iz mreže
  • Kompaktne dimenzije: 100x167x35 mm, težina 450 g
Standardna oprema:
  • PHYSIOLASER 6.0 uređaj
  • Laserski ručni dio s 808nm valnom duljinom i 11 mm optikom
  • Zaštitne naočale za pacijenta i operatera
  • Sigurnosni gumb i napajanje
  • Priručnik za uporabu
  Physiolaser 6.0 je vaš pouzdani partner za naprednu lasersku terapiju, osiguravajući vrhunsku njegu vašim pacijentima gdje god se nalazili.
Zaslon

Veličina 2.6", pozadinsko osvjetljenje

Izvor lasera

GaAIAs dioda klase 4

Maksimalna snaga

6W ±20%

Kompatibilne valne duljine

808nm, 980nm i 1064nm (opcionalno)

Emisija

Kontinuirana i pulsirana

Dimenzije ciljnog područja

11mm optika, 22mm optika (opcionalno)

Frekvencija

Do 10000Hz

Napajanje

Mreža i punjiva baterija

Dimenzije i težina

100x167x35 mm – 450 g

Pošaljite upit zaMedicinski Laser Physiolaser 6.0

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Medicinski Laser Physiolaser 6.0? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!