Sobni Bicikl Platinum UB20

Tunturi Platinum UB20 sobni bicikl s robusnim okvirom i niskim pragom, savršeni sobni bicikl za rehabilitaciju. S 48 razina otpora, lako možete prilagoditi intenzitet i postupno graditi snagu i kondiciju.

Glavne značajke

  • Postupno mijenjanje između 48 razina otpora za glatki trening
  • Ergonomske multi-grip+ ručke s neklizajućim premazom za optimalnu udobnost i prianjanje
  • Bluetooth AI monitor s jasnim prikazom i integriranim držačem za tablet
  • Kompatibilan s vašim omiljenim aplikacijama za vježbanje
  • Nizak prag i stabilan za sigurno montiranje i demontiranje
Glatki i udobni treninzi: Zahvaljujući sustavu magnetskog kočenja koji ne zahtijeva održavanje, otpor se mijenja jednostavnim pritiskom tipki na monitoru. Ovaj sustav omogućuje glatke prijelaze između 48 različitih razina otpora, što vam omogućuje da postupno poboljšavate svoju kondiciju.
Idealno za rehabilitaciju: Tunturi Platinum UB20 Uspravni Bicikl nudi nizak otpor koji je idealan za nježan početak i postupno poboljšanje kondicije. Ovo ga čini savršenim za rehabilitaciju, fizioterapiju i početnike. Postupni prijelazi između razina otpora i robusni okvir, uz mogućnost oslanjanja cijelom tjelesnom težinom na ručke, čine ga pogodnim za korisnike s ograničenom pokretljivošću. Nizak prag omogućuje jednostavan ulazak i izlazak. Kontinuirani uvid u vašu kondiciju: Bluetooth AI monitor pruža sve važne parametre treninga na jednom mjestu: vrijeme, udaljenost, kalorije, brzina, otpor treninga, otkucaji srca, RPM, profil treninga i watt. S bojama označenim zonama otkucaja srca, uvijek imate uvid u intenzitet svog treninga i možete pratiti napredak u kondiciji. Monitor ima integrirani držač za tablet, omogućujući vam da vidite četiri najvažnija parametra uz tablet u držaču. Više raznolikosti s aplikacijama za trening: S aplikacijama za video rute poput Tunturi Routes ili Kinomaps, možete trenirati unutra kao da ste vani. Besplatna verzija omogućuje pristup brojnim video rutama, dok plaćena verzija nudi stotine ruta diljem svijeta. Kada povežete Zwift s Platinum UB20, video se prilagođava brzini vašeg treniranja. Ako povežete iConsole+ aplikaciju s monitorom, AI će stvoriti personalizirani program na temelju vaših postignutih rezultata. Udobne Multi-grip+ ručke s neklizajućim premazom: Možete držati Multi-grip+ ručke u poziciji koja vam najviše odgovara. Ergonomski dizajn promiče pravilno držanje tijela. Ručke Comfort+ imaju neklizajući premaz, što sprječava klizanje ruku tijekom intenzivnog treninga. Brze tipke omogućuju lako upravljanje monitorom tijekom vježbanja. Ručke imaju integrirane senzore otkucaja srca za praćenje otkucaja u stvarnom vremenu. Podesivo sjedalo za maksimalnu udobnost: Sjedalo se može podesiti horizontalno i po visini za maksimalnu udobnost. Oznake na stupcu sjedala omogućuju preciznu prilagodbu. Vertikalno podešavanje sjedala nalazi se sprijeda za lakši pristup, dok oznake omogućuju precizno horizontalno podešavanje. Vrlo stabilne pedale za sigurno montiranje i demontiranje: Tunturi Platinum UB20 Uspravni Bicikl je dizajniran za optimalnu stabilnost i sigurnost. Pedale imaju balansiranu težinu za idealan ulazak. U neutralnom položaju, pedale vise pod blagim kutom, što olakšava ulazak stopala. Pedale su neklizajuće, a ski kopča omogućuje sigurno držanje stopala. Platinum: savršena simbioza performansi, udobnosti i luksuza. Tunturi Platinum UB20 Uspravni Bicikl je dio Tunturi Platinum kolekcije, koja nudi komercijalnu fitness opremu za zahtjevne korisnike. Bilo da ste kućni korisnik, vlasnik teretane ili fizioterapeut, naša oprema pruža vrhunske performanse, udobnost i luksuz u modernom i elegantnom dizajnu.  
Veličina zaslona

7''

Watt program

20 – 440 po 1 watt

Ukupno programa

43

Tip zaslona

TFT-LCD u punoj boji

Razine otpora

48

Sustav kočenja

EMS, indukcija

Maksimalni otpor

600 W

Napajanje

Adapter (26V-DC – 2.5A)

Dimenzije

108 x 55 x 136 cm

Težina

51 kg

Maksimalna težina korisnika

165 kg

Pošaljite upit zaSobni Bicikl Platinum UB20

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Sobni Bicikl Platinum UB20? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!