Sobni Bicikl Signature E60

Tunturi E60 Signature sobni bicikl nudi 26 programa i 48 razina otpora za raznolikost i izazove u treningu. Sa širokim ulazom, Comfort+ sjedalom i Bluetooth AI monitorom za pregled svih parametara i personalizirani program treninga, ovaj sobni bicikl osigurava udobnost i efikasnost.

Glavne značajke

  • Magnetna kočnica s servo motorom za glatko prebacivanje između 48 razina otpora
  • Multigrip+ upravljač za neprekidno podešavanje i najbolji grip
  • Comfort+ sjedalo s ekstra velikom površinom za vrhunsku udobnost i pravilnu raspodjelu težine
  • Comfort+ balans pedale za pravilnu ravnotežu stopala tijekom vježbanja i lak ulazak
  • Bluetooth AI monitor s prikazom svih parametara treninga i personaliziranim UI (umjetna inteligencija) programom treninga
Prednosti Tunturi E60 Signature:
  • Magnetna kočnica omogućuje brzo i precizno podešavanje otpora bez ometanja treninga. Ovaj sustav koristi magnetsku privlačnu silu koju pokreće servo motor, što znači da korisnik ne mora primjenjivati dodatnu silu kako bi promijenio otpor. Podešavanje se vrši jednostavnim okretanjem tipke na monitoru.
  • Ergonomski dizajn s Comfort+ sjedalom i Multigrip+ upravljačem omogućuje maksimalnu udobnost tijekom treninga. Comfort+ sjedalo je ekstra široko i ispunjeno gelom koji apsorbira pokrete tijekom treninga, što sprječava bolove u sjedalu i smanjuje rizik od ozljeda. Multigrip+ upravljač se može precizno podesiti kako bi korisnik uvijek imao najbolji mogući grip i udoban položaj tijekom vježbanja.
  • Kompatibilnost s aplikacijama kao što su Tunturi Routes, Zwift i Kinomap omogućuje dinamične treninge s vizualnim stimulacijama. Povezivanjem s iConsole+ aplikacijom, korisnici mogu pristupiti personaliziranim UI programima treninga koji se temelje na njihovim postignutim rezultatima, čime se osigurava individualizirani pristup treningu.
  • Jasan Bluetooth AI monitor omogućuje pregled svih ključnih parametara treninga u svakom trenutku, uključujući vrijeme, udaljenost, kalorije, brzinu, otpor, srčanu frekvenciju, RPM, profil treninga i snagu. Monitor se može ručno nagnuti u željeni položaj, čime se osigurava uvijek jasan prikaz vrijednosti, bez obzira na visinu korisnika ili položaj u kojem trenira. Monitor također ima držač za tablet, što omogućuje gledanje filmova ili serija tijekom treninga.
  Tunturi E60 Signature sobni bicikl nudi napredne funkcionalnosti i vrhunski dizajn, idealan za učinkovite treninge kod kuće. Sa širokim rasponom funkcija, uključujući magnetnu kočnicu, prilagodljive pedale i sjedalo, te integraciju s popularnim fitness aplikacijama, ovaj sobni bicikl pruža sve što vam je potrebno za uspješan trening. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, inovativnih tehnologija i ergonomskog dizajna čini ovaj sobni bicikl izvrsnim izborom za sve koji žele poboljšati svoju fizičku kondiciju i zdravlje u udobnosti vlastitog doma.
Dimenzije

SxDxV: 99 x 60 x 158 cm

Težina

47.7 kg

Maksimalna težina korisnika

150 kg

Sustav kočenja

PMS servo motor

Maksimalna snaga

350 W pri 60 RPM

Programi

:26 (uključujući brzi start, ciljanje vremena, udaljenosti, kalorija, BMI i masnoće, te kontrolu srčane frekvencije)

Monitor

7-inčni LED/LCD s Bluetooth funkcionalnošću

Napajanje

9.0 V/DC

Pošaljite upit zaSobni Bicikl Signature E60

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Sobni Bicikl Signature E60? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!