Traka Za Trčanje Centuri Performance T100

Tunturi Centuri Performance T100 je vrlo svestrana traka za trčanje koja omogućuje tihi hod, trčanje ili rehabilitaciju. Ova traka za trčanje je idealna za sve razine korisnika.

Glavne značajke

  • 47 programa treninga
  • Brzina od 0.8 do 20 km/h
  • Velika površina za trčanje dimenzija L 140 x W 50 cm
  • Kompatibilna s Tunturi Routes i Zwift aplikacijama
  • Limited Centuri edition

Prednosti Tunturi Centuri Performance T100 trake za trčanje

Svestranost i prilagodljivost: Traka za trčanje omogućuje hodanje, trčanje i rehabilitaciju, što je čini pogodnom za sve korisnike. Uz 47 programa treninga, možete prilagoditi svoj trening prema vlastitim ciljevima i potrebama. Kompatibilnost s aplikacijama: Tunturi Routes i Zwift aplikacije omogućuju vam da virtualno trčite kroz različite krajeve svijeta. Brzina videa se prilagođava tempu vašeg treninga, a parametri treninga se u realnom vremenu dijele s aplikacijama za detaljan pregled napretka. Velika i udobna površina za trčanje: Površina za trčanje dimenzija 140 x 50 cm pruža dovoljno prostora za udobno trčanje. T-Flex Comfort Plus tehnologija amortizacije čini trčanje ugodnijim i sličnijim hodanju na mekoj površini. Jednostavno praćenje performansi: Veliki kontrolni gumbi omogućuju jednostavno postavljanje uređaja prema vašim željama. Detaljan prikaz udaljenosti po 10 metara čini ovu traku za trčanje izuzetno pogodnom za revalidaciju. Limited Centuri edition: Ova posebna linija proizvoda u zlatno-crnom stilu obilježava 100. godišnjicu Tunturi brenda. Ova limitirana edicija kombinira provjerenu kvalitetu Tunturi proizvoda s modernim dizajnom koji se dobro uklapa s ostatkom vaših Tunturi proizvoda.

Tunturi Centuri Performance T100 je vrhunska traka za trčanje koja nudi sve što vam je potrebno za kvalitetan trening, bilo da ste početnik, iskusni trkač ili se oporavljate od ozljede. Sa raznim programima, kompatibilnošću s popularnim aplikacijama i udobnom površinom za trčanje, ova traka za trčanje omogućuje vam da postignete svoje fitness ciljeve uz maksimalnu udobnost i motivaciju. Bez obzira želite li poboljšati svoju kondiciju, smršaviti ili se oporaviti od ozljede, T100 pruža sve potrebne alate za uspjeh.
Dimenzije

SxDxV: 177 x 83 x 143 cm

Težina proizvoda

82.5 kg

Maksimalna težina korisnika

135 kg

Motor

5 HP DC

Brzina

0.8 – 20 km/h (±0.1)

Nagib

0 – 15 (±1)

Površina za trčanje

140 x 50 cm

Tip trake za trčanje

18 mm (HDF)

Napajanje

230V AC

Sklopiva

Da

Amortizacija

T-Flex

Veličina zaslona

10''

Tip zaslona

LCD backlight + 4 LED (grafički profili)

Programi

47 ukupno

Funkcije zaslona

Vrijeme, Udaljenost, Kalorije, Brzina, Nagib, Puls, Koraci, Profil treninga

Pošaljite upit zaTraka Za Trčanje Centuri Performance T100

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Traka Za Trčanje Centuri Performance T100? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!