Breva Za Gležanj

Kinetec Breva omogućuje anatomski ispravne pokrete za gležanj i stražnji dio stopala. Kinetec je svjetski lider u dizajnu i proizvodnji uređaja za kontinuirano pasivno gibanje (CPM). Kinetec nudi širok raspon CPM uređaja za sve zglobne zahtjeve kao dio klinički dokazanog rehabilitacijskog procesa.

Značajke

  • Pokreti gležnja i stražnjeg dijela stopala: Omogućuje pokrete u dvije dimenzije, od najčešće plantarne/dorzalne fleksije (-40° do 30°) do složenijih pokreta everzije/inverzije (-25° do 25°). Može se koristiti u krevetu ili dok se sjedi na stolici.
  • Digitalni daljinski upravljač: Pruža precizne i jasne povratne informacije pacijentu, pomaže u terapiji s jedinstvenim funkcijama poput zagrijavanja ili zaobilaženja.
  • Sigurnosne funkcije: Daljinski upravljač ima sustav zaključavanja tipkovnice kako bi se spriječila zloupotreba i povećala sigurnost pacijenta.
  • Podešavanje parametara: Precizna prilagodba parametara pokreta, brzine i pauza na krajnjim točkama ekstenzije ili fleksije za poboljšane rezultate.
  • Sigurnost: Funkcija povratnog opterećenja osigurava zaštitu pacijenta kada se primijeni prekomjerna sila na zglob.
Veličina pacijenta
  • Veličina stopala: Od 19 cm (7 inča) do 29 cm (11 inča).
Kinetec Breva™ je idealan uređaj za postoperativnu rehabilitaciju gležnja i stražnjeg dijela stopala, pružajući učinkovitu i sigurnu terapiju s preciznim kontrolama i prilagodbama.
Raspon pokreta (ROM):

Plantarna fleksija: 40° ; Dorzalna fleksija: 30° ; Inverzija: 25° ; Everzija: 25°

Električni uređaj

Tip BF klasa II

Brzina

Od 50° do 150° po minuti.

Dimenzije uređaja

Duljina 56 cm, širina 37 cm, visina 45 cm.

Težina

11 kg

Pošaljite upit zaBreva Za Gležanj

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Breva Za Gležanj? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!