Tecar Beauty Elite

Globus Tecar Beauty Elite je napredni uređaj za dubinsku regeneraciju kože. Globus Tecar Beauty Elite koristi kapacitivnu i rezistivnu energiju kako bi pružio neinvazivne estetske tretmane s dubinskim djelovanjem. Ovaj uređaj idealan je za tretiranje starenja, opuštene kože i drugih nesavršenosti. Savršeno za kozmetičke tretmane s preciznim, neinvazivnim rezultatima.

  • 13 unaprijed postavljenih estetskih programa
  • Atlas tretmana s detaljnim uputama
  • Multifrekvencijska tehnologija (400kHz – 1200kHz)
  • Tretmani za lice, dekolte, ruke, stražnjicu i noge
  • Neinvazivni dubinski tretmani za zatezanje kože i limfnu drenažu
  • 7″ touchscreen zaslon za jednostavno korištenje

 

Tecar Beauty Elite je vrhunski uređaj za estetsku terapiju iz Globusove Tecar linije, dizajniran za dubinsko tretiranje starenja kože, opuštene kože i nesavršenosti. Ovaj uređaj koristi kombinaciju kapacitivne i rezistivne elektromagnetske energije kako bi osigurao neinvazivne tretmane koji djeluju na različitim dubinama, od površinskih slojeva kože do hipodermisa. Zahvaljujući multifrekvencijskoj tehnologiji s emisijskim frekvencijama u rasponu od 400kHz do 1200kHz, Tecar Beauty Elite pruža ciljane, precizne rezultate.

Uređaj dolazi s atlasom tretmana koji korisnicima pruža detaljne opise i slike kako bi osigurali maksimalnu učinkovitost svakog tretmana. Sadrži 13 unaprijed postavljenih programa za specifične estetske probleme, uključujući limfnu drenažu, tretmane celulita, zatezanje kože i pomlađivanje lica i dekoltea. Zahvaljujući mogućnosti tretmana bez ruku i automatskom skeniranju frekvencija, uređaj omogućava udobne, učinkovite i sigurne tretmane.

Tecar Beauty Elite opremljen je kapacitivnim i rezistivnim elektrodama u tri različite veličine (30, 50 i 70 mm), što ga čini idealnim za tretmane različitih područja, uključujući lice, dekolte, ruke, stražnjicu, leđa, bedra i noge. Uz kapacitet za neinvazivne tretmane s minimalnom nelagodom, Tecar Beauty Elite stimulira prirodne procese regeneracije kože i pomaže smanjiti nesavršenosti.

Uređaj je jednostavan za korištenje zahvaljujući velikom 7-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir, a dolazi s dodatnim kremama za provođenje tretmana, uključujući hijaluronsku kiselinu i kremu za limfnu drenažu.

Nominalna snaga (NP)

50W ±10% kapacitivna, 25W ±10% rezistivna

Emisijske frekvencije

400 kHz, 448 kHz, 470 kHz, 700 kHz, 1000 kHz, 1200 kHz ±10%

Metode tretmana

Kapacitivni i rezistivni tretmani

Kapacitivne elektrode

3 veličine (30, 50, 70 mm)

Rezistivne elektrode

3 veličine (30, 50, 70 mm)

Napajanje

100-240V AC, 50-60 Hz, 1.8A

Dimenzije

515x340x170 mm

Težina

11.5 kg

Pošaljite upit zaTecar Beauty Elite

Otvorite razgovor
1
Trebate pomoć?
Scan the code
Želite Tecar Beauty Elite? Dodajte ga u svoju ponudu i u najkraćem roku ćemo vam poslati cijenu!